П'ятниця, 24 грудня 2021 13:33

В Україні з’явився новий офіційний представник відомого виробника шин

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Україні розпочав роботу новий офіційний представник відомого виробника шин ZC Rubber.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 2021 р. шини бренду WestLake (виробництва Zhongce Rubber Group) пропонує на території України новий офіційний представник – Шинний центр ЕТС (https://www.centrshin.com.ua).

Нагадаємо, компанія ZC Rubber – найбільший китайський виробник шин. Серед її брендів – також шини Chaoyang, Goodride, Trazano (цю лінійку також можна знайти у Шинного центра ЕТС). Концерн з 2008 року входить до десятки найбільших гравців шинної галузі.

На внутрішньому ринку ZC Rubber продає більше 50 тис. шин на день, і в компанії кажуть, що «накопичений за десятиліття роботи досвід дозволив створити технології світового рівня» та стати найбільш конкурентоспроможним шинним виробником країни та одним із лідерів галузі. Це підтверджується і тим, що наразі ZC Rubber є постачальником шин для низки відомих автовиробників, у тому числі Ford, Volvo, Hyundai та KIA Motors.

Лінійка шин WestLake (ВестЛейк) – одпочатку орієнтована на міжнародні ринки, і має всі необхідні характеристики, що дозволили пройти сертифікацію незалежними експертними комісіями і отримати підтвердження на міжнародному рівні.

В минулому році ZC Rubber презентував на європейському ринку преміальні шини для вантажних і легких вантажних автомобілів другого покоління – WestLake II. Розроблені в Європі та виготовлені у Таїланді, ВестЛейк II створені за найінноваційнішими технологіями.

Нагадаємо, як ми вже розповідали, ZC Rubber в цьому році відкрила новий Європейскький технічний центр в Ганновері (Німеччина).

Шини WestLake нового покоління пропонуються на території України офіційним представником Шинним центром ЕТС. В асортименті – багато варіантів у розмірах від 17,5" до 22,5", які підходять до більшості далекомагістральних та регіональних комерційних вантажівок.

Тож отримати більше інформації та підібрати шини як на легкові авто, так і на спецтехніку – можна на сайті https://www.centrshin.com.ua