П'ятниця, 06 грудня 2019 12:29

Renault запустила оновлену лінійку магістральних вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машини стали економічнішими та забезпечують високий рівень комфорту водія.

Renault Trucks запускає у 2020 року оновлену лінійку магістральних вантажівок. Серія T і T High від тепер ще більш економна щодо витрат пального і, як завжди, без компромісів щодо комфорту водія, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Renault Trucks Україна».

Всередині кабіни Renault Trucks серії T представлені нові першокласні оздоблення, серед яких текстильні сидіння, два підлокітники водія та шкіряне кермо.Також представлені панель приладів в кольорі карбон, алюмінієві ручки та металеві підвіконня. У Renault Trucks серії T і T High 2020 року з'явились нові відділення для зберігання великих ємностей (221 літр).

Як опція решітка радіатора і дзеркала заднього виду можуть бути виконані в глянсовому чорному або помаранчевому кольорі.

Як варіант нові T і T High також можуть бути обладнані Roadpad +, який дає змогу водіям слухати музику, користуватися телефонами, тримаючи при цьому руки на кермі, та безпечно маневрувати, користуючись задньою та бічною камерами.

Серія T і T High 2020 оснащені ефективними двигунами DTI 11 та DTI 13 стандарту Євро 6 Step D, мають нову високоефективну вісь і більш легкі дискові гальма, що ще більше економить споживання пального.

За бажанням можна активувати нові настройки вантажівки та отримати економію ще на 3%.

Двигуни Renault Trucks серії T і T High 2020 можуть споживати синтетичне паливо XTL та біодизель.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: