Понеділок, 25 листопада 2019 15:36

DAF представив нове шасі та електричну вантажівку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки представили на виставці у Ліоні.

Компанія DAF Trucks представила низку новинок на виставці Solutrans 2019, що тривала з 19 по 23 листопада у французькому Ліоні.

Зокрема, як повідомляє прес-служба компанії, на стенді DAF були представлені тягач XF Super Space Cab, нове шасі CF FAW для різних варіантів застосування, а також модель CF Electric – тягач на повністю електричній тязі.

Нове шасі DAF CF FAW має колісну формулу 8×4; його дозволена повна маса становить 37 тонн. Задній візок нового шасі складається з трьох осей, дві з яких є ведучими, а третя – підкермовуюча. За заявою виробника, нове шасі «ідеально підходить для перевезення об’ємних та важких вантажів, наприклад, на відносно тісні будівельні майданчики». Зокрема, воно може стати основою для самоскидного кузова, бетонозмішувача або кузовів з крановим обладнанням.

Новий DAF CF Electric – тягач з електроприводом та колісною формулою 4×2; автомобіль призначений для експлуатації в складі автопоїзда повною дозволеною масою до 37 т в містах, де нормою є одно- або двовісні напівпричепи.

В основі силової передачі електротягача VDL E-Power Technology лежить електродвигун потужністю 210 кВт (286 к. с.), що живиться від комплекту літій-іонних акумуляторних батарей ємністю 170 кВт·год. Швидка зарядка акумуляторних батарей займає 30 хвилин, а повна – 1,5 години. Заявлений запас ходу CF Electric на одній зарядці становить до 100 км.

Наразі новий DAF CF Electric проходить серію ходових випробувань в компаніях, що належать клієнтам DAF Trucks в умовах реальної експлуатації на дорогах Німеччини і Нідерландів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: