Вівторок, 14 травня 2019 11:32

Volvo FH отримав серійну кабіну стандарту XXL

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, збільшився загальний об’єм кабіни, у порівнянні з класичною версією, спальна полиця стала довшою та ширшою, також збільшився простір для особистих речей водія.

Volvo Trucks запустила в серійне виробництво модель далекомагістрального тягача Volvo FH зі збільшеним розміром кабіни стандарту XXL. У порівнянні зі звичайною кабіною, об’єм збільшеної кабіни зріс на 600 л, повідомляє SpecMachinery.com.ua. В результаті водій отримав більше простору для вільного пересування всередині авто, для особистих речей, більш комфортне спальне місце.

Робота над створенням нової кабіни тривала усього 20 місяців. Розробкою, випробуваннями та запуском в серію займались одразу декілька підрозділів компанії Volvo – Group Trucks Technology, Group Trucks Operation, Group Trucks Purchasing та безпосередньо Volvo Trucks.

Задля створення варіанту XXL оригінальну кабіну суттєво модернізували. На 25 см відсунули задню стінку та посилили її додатковими С-подібними стійками. Як і оригінальний варіант, збільшена кабіна відповідає високим стандартам безпеки Volvo Trucks.

Кожен речовий відсік для водія отримав 50 л додаткового простору, що зробить перебування у далекому рейсі більш комфортним. Спальне місце стало ширшим на 25 см та довшим на 13 см, що дозволить навіть дуже високим водіям краще висипатись.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: