Вівторок, 18 лютого 2020 12:08

«Амкодор» готується зайти в сегмент грейдерів

Як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, в травні 2019 р. білоруський «Амкодор» розпочав серійне виробництво свого першого власного автогрейдера - «Амкодор 165». А в лютому 2020 р. починається серійно виробництво «полегшеної» комплектації, конфігурація якої була рекомендована споживачами.

Відзначимо, білоруська техніка (а саме, вантажівки МАЗ, кар'єрні самоскиди БелАЗ, трактори МТЗ) - історично одна з найпопулярніших, а часом і найпопулярніша, на нашому ринку. І тепер у білорусів є можливість спробувати захопити ще один сегмент.

Білоруський «Амкодор» вже давно замислювався про виробництво власного автогрейдера. У 2013 році була представлена ​​модель RD 165С/H, ліцензію на яку купили у польській компанії Mista. А тепер - «Амкодор» пропонує автогрейдер, в конструкції якого застосовані переважно білоруські комплектуючі (в тому числі власного виробництва), завдяки чому ціна на цю машину вийшла ще більш конкурентоспроможною.

В травні 2019 р. була виготовлена перша партія автогрейдера «Амкодор 165», і тоді ж відправлена на білоруське підприємство в реальну експлуатацію.

Результатом цього стала «полегшена» машина зі спрощеною комплектацією, яка з лютого 2020 р. теж стає на конвеєр, а також ряд доробок в «базовій» моделі.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, холдинг також негайно починає роботи по створенню автогрейдера більш важкого класу, який буде відрізняти велика продуктивність, що дозволить повніше задовольнити запити будівельників доріг і тих, хто зайнятий їх утриманням та обслуговуванням. І, з огляду на популярність у нас білоруської техніки - довго чекати появи цих машин на наших дорогах аж ніяк не доведеться.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: