Понеділок, 10 лютого 2020 10:26

Український виробник виготовив партію спецмашин для контролю масових заворушень

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобілі виготовлені для іноземного замовника.

Українська компанія Tital спроєктувала, виготовила та поставила замовнику партію спеціальних машин для контролю над вуличними заворушеннями – так званих Retriever Barricade.

Машини виготовлені для іноземного замовника, повідомляють Ukrainian Military Pages із посиланням на facebook-сторінку компанії Tital. На сторінці зазначено, що згідно Європейської конвенції з прав людини «Кожен має право на свободу мирних зібрань та на свободу об’єднання з іншими… Реалізація цих прав не підлягає ніяким обмеженням, крім тих, які передбачені законом і необхідні в демократичному суспільстві в інтересах національної безпеки і громадського порядку, з ціллю попередження заворушень і злочині...». Саме для виконання державою цих функцій призначені ці спецавтомобілі – для оперативного перекриття вулиць та контролю над масовими заворушеннями.

Спецмашина – це вантажівка-водомет із розсувними ґратчастими екранами-загородженнями та 12 поліціянтами у повному спорядженні у фургоні.

Характеристики: екіпаж – 2 в кабіні та 10-12 чоловік зі спорядженням у фургоні. Водяна гармата на даху з продуктивністю 20÷40 л/сек, насос 2000÷3000 л/хв, 4÷10 тон води в залежності від шасі. Баки на 100 л для піноутворювача, барвника та рідини подразнюючої дії.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: