Понеділок, 06 січня 2020 17:44

Volkswagen представить абсолютно новий Caddy у лютому 2020 року

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, судячи з перших рендерів, зміни торкнулися кожної найдрібнішої деталі.

Компанія Volkswagen в лютому 2020 року представить новий Volkswagen Caddy. Судячи з дизайнерських ескізів новинки, модель буде значно відрізнятися від своїх попередників. Очікуються різні варіанти конфігурацій: всі вони зазнали повного переосмислення, але незмінними залишаться велика місткість і варіативність вибору внутрішнього простору, повідомляє прес-служба компанії.

Дизайн нових моделей відрізнятиме незвично спортивний для цього сегмента стиль, який відбивається в таких деталях як: похила лінія даху, об'ємні рельєфи на бічних частинах кузова, що підкреслюють цілісний мінімалістичний дизайн нових Caddy. Можна припустити, що в майбутньому шанувальники спорту і активного відпочинку побачать в цих моделях цікаву і практичну альтернативу більш звичним аналогам.

Також близький до фінального варіанту і перший ескіз нової вантажної моделі Caddy Cargo. Виділяються кілька важливих деталей, наприклад, вертикальне розташування вузьких світлодіодних ліхтарів в задній частині автомобіля. Вони з'являться і в пасажирській версії Caddy, в якій також буде велике заднє вікно. Вантажні версії автомобілів будуть обладнані задніми підйомними дверима, в якості опції пропонуватимуться розсувні двері, що відкриваються в обидва боки.

Відмінними рисами нового Caddy стануть збільшені колеса, новий дизайн передньої частини автомобіля зі світлодіодними фарами, більш вузька решітка радіатора і більший логотип.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: