Понеділок, 02 грудня 2019 21:15

В Києві застосують нову технологію для боротьби з ожеледицею

"Київавтодор" готується до погіршення погодних умов у столиці і починає використовувати нові технології.

 

У зв'язку з погіршенням погодних умов комунальники почали застосовувати нову для Києва технологію боротьби з обмерзанням доріг - обробку їх рідкими хлоридами.

"Ми вперше почали обробляти вулиці рідкими хлоридами перед снігопадом. Це спеціальний соляний розчин. Його вже давно використовують в Австрії, Німеччині перед початком снігопаду, щоб не утворювалась ожеледь на дорогах. Такий розчин застосовуємо в Києві вперше", - розповіли в КК "Київавтодор". Про це повідомляє  Сегодня.

Уточнюється, що зараз в столиці працюють три машини, що обробляють вулиці таким способом. "Вони універсальні. Влітку з їх допомогою миють вулиці, застосовуючи миючі засоби у вигляді шампуню. А на зимовий період їх переобладнали для обробки магістральних доріг рідкими хлоридами. Ще дев'ять таких автомобілів повинні приїхати до Києва в найближчі місяці. Тоді такі автомобілі будуть працювати в кожному з 10 районів Києва. Зараз техніка обробляє тільки магістральні вулиці в Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах", - заявили в "Київавтодорі".




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: