Вівторок, 08 жовтня 2019 14:34

В Україні проходять випробування нові італійські гідростатичні косарки. Фото і відео

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україну надійшли і проходять випробування нові гідростатичні косарки для роботи зі складним рельєфом і на обмеженому просторі. Йдеться про італійську техніку Grillo, яка вперше з’явилася на вітчизняному ринку.

За інформацією журналістів ProfiDom.com.ua, отриманої в прес-службі компанії «Техновектор», ексклюзивного імпортера та дистриб’ютора в Україні італійської техніки Grillo, однією з важливих особливостей цих машин є наявність гідростатичної трансмісії, за допомогою якої завжди можна підібрати підходящу швидкість для кожної ситуації.

Наприклад, компанія «Техновектор» надала спеціально для вивчення журналістами ProfiDom.com.ua гідростатичну косарку-подрібнювач Grillo Climber 9.22.

Серед особливостей цієї машини можна відзначити наступні:

Гідростатична газонокосарка з ножем має блокування диференціала, передні захисні гальма, ідеально підходить для стрижки високої трави, чагарнику, на схилі та при нерівному ґрунті. Завдяки двигуну з високими вихідними характеристиками і потужністю 18 к.с., Climber 9.22 в цілковитій безпеці забирається на круті схили і особливо ефективна в сільській місцевості і при догляді за зеленими насадженнями, а також буде корисною всім, хто інтенсивно використовує техніку.

Максимальна маневреність, плавний поворот і швидкість роботи – ці якості дозволили Grillo Climber 9.22 бути швидкою та ефективною косаркою-подрібнювачем, робота з якою – суцільне задоволення.

Climber 9.22 – компактна машина, з низьким центром ваги. Вона забезпечує оптимальний розподіл ваги і виконана для забезпечення максимальної стабільності і безпеки оператора при роботі на горбистій поверхні.

Низько розташоване сидіння забезпечує безпеку оператору, тепловий двигун з вертикальним керуванням знаходиться збоку від блоку передачі, дека знаходиться між колесами, а бак акумулятора – на передній осі, що дає найвищу стабільність машині.

Передача виконана з гідростатичного блоку і коробки диференціала з блокуванням, яке управляється унікальною в своєму роді педаллю.

Крім вентилятора охолодження встановлений мідний змійовик, який гарантує охолодження масла.
Також передача має насос, що закачує, який забезпечує Climber 9.22 оптимальні експлуатаційні якості навіть в критичних умовах.

Положення гідростатичного блоку, розташованого збоку, а не під тепловим двигуном, дозволяє знизити робочу температуру масла. Гідростатична трансмісія захищена від контакту з гарячим повітрям двигуна.

Міцний і компактний дизайн гарантує максимальну безпеку і комфорт оператора.

Climber 9.22 пройшла найсуворіші випробування на перевірку надійності передачі, ріжучого апарату, структури шасі і всіх її компонентів.

Трубчастий каркас, гак причепа і лічильник годин роботи входять в стандартну комплектацію.

Факультативний комплект мульчування розроблений для стрижки англійського газону, він подрібнює скошену траву, яка потім використовується для підживлення газону. Дека Magnum 130 см має три ножа для мульчування і задній відвал, підходить для догляду і регулярного косіння трав’яного покриву.

Основні технічні характеристики Grillo Climber 9.22

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: