Четвер, 05 листопада 2020 14:43

В Україні змагались у майстерності водії багатотонних самоскидів БелАЗ. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, змагання проходили напередодні Дня автомобіліста та дорожника.

У національному чемпіонаті «Клубу операторів «БелАЗ» фігури вищого пілотажу за кермом кар'єрної техніки показали 20 майстрів своєї справи з шести гірничодобувних підприємств України. Змагання на автодромі Центрального ГЗК Групи Метінвест (Кривий Ріг) проходили в трьох номінаціях: водіння 130-тонного кар'єрного самоскида БелАЗ-75131, 55-тонного самоскида серії БелАЗ-7555 і фронтального навантажувача БелАЗ-78221 вантажопідйомністю 10 т.

Найкращими в першій двадцятці найдосвідченіших українських операторів «БелАЗ» в цьому унікальному технічному шоу стали ті белазісти, які за мінімальний час і без помилок віртуозно виконали всі практичні вправи програми чемпіонату: «змійку», «гараж», «ворота» тощо.

Точність виконання найскладніших вправ і трюків підкреслила неймовірну злагодженість взаємодії професійних операторів і високотехнологічних кар'єрних машин «БелАЗ». Подібні змагання белазістів - це неоціненний внесок у популяризацію професії. Настільки тонке володіння складною важкою технікою - ознака дуже високої майстерності, а участь в цих змаганнях - справжня професійна перемога.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: