Неділя, 26 травня 2019 16:22

Nissan створив спеціальний пікап для «Гранд Каньйону»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машину використовуватимуть для транспортування людей і паркового обладнання у віддалені райони національного парку.

Важкий пікап Nissan Titan отримав спеціальну версію під назвою Ultimate Parks, призначену для використання співробітниками Національного парку «Гранд Каньйон» у США. За основу спецверсії взяли стандартний пікап Nissan Titan XD Gas PRO-4X Crew Cab 2019 модельного року.

Машина призначена для транспортування п’яти осіб і паркового обладнання у віддалені райони національного парку. Пікап оснащується 5,6-літровим двигуном Nissan Endurance V8 потужністю 390 к.с. і обертовим моментом 534 Нм. Позашляхові можливості забезпечуються повним приводом з максимальними тяговими можливостями на кожній з передач. У трансмісії є також електронне блокування заднього диференціала.

За 5-місною кабіною пікапа встановлена серія з відсіків, бункерів, стелажів для обладнання і підвісок, що замикаються, включаючи багажник Rhino Rack Pioneer Tray на даху і сигнальні ракети. Подовжена рама дозволила розмістити 250-літровий паливний бак і паливний елемент RotopaX, адже заправок у тій місцевості мало, і вони знаходяться далеко одна від одної.

У вантажному відсіку розташований ряд спеціальних інструментів і обладнання для ремонту, включаючи зварювальний апарат Miller EnPak, повітряний компресор і генератор. Завершує список обладнання тягова лебідка Zeon Platinum 12-S, спеціальне освітлювальне обладнання і передній бампер HoneyBadger.

Максимальне корисне навантаження Titan Ultimate Parks оцінюється в 1356 кг з можливістю буксирування причепа повною масою 5300 кг.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: