Четвер, 03 січня 2019 10:00

В Україні реалізовано проект гігантських корейських автопідйомників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки Техкомплект розширив можливості по створенню автовишок. Тепер до цілого ряду брендів (серед яких і італійський Comet), що доступні вітчизняним споживачам, долучився і південнокорейський виробник Hansin.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua представники компанії, подібна продукція з Південної Кореї в Україну раніше не поставлялася, і монтаж автовишки від цього бренду в нашій країні проводився вперше. Однак, оскільки «Техкомплект» є офіційним постачальником, а досвід конструювання підтверджено роками роботи і успішними проектами - все було зроблено на вищому рівні.

В якості базового шасі покупець зупинив свій вибір на IVECO Eurocargo, оскільки тоннаж повинен бути від 16 т і вище. Проект було реалізовано спільно зі стратегічним партнером, корпорацією АМАКО (постачальником шасі), на потужностях заводу «Техкомплект».

Модель автогідропідіймача Hansin HS3570 має робочу висоту підйому 35 (!) метрів, а це – висота 10-12-поверхового будинку. При горизонтальному вильоті стріли 19 м автогідропідіймач розрахований на вантажопідйомність до 400 кг. А електронна система управління автоматично визначає, чи знаходиться оператор в безпечної робочій зоні - передає SpecMachinery.com.ua.

Автогидроподъемник Hansin HS3570

Наземне управління - розташувалося на колоні. Обертання надземної частини складає 360 градусів.

І перші два південнокорейських автогідропідіймача Hansin HS3570 на вантажних шасі італійського бренду IVECO Eurocargo - вже вирушили до своїх покупців в Рівне.

Відзначимо, автовишки Hansin можуть бути встановлені також на шасі МАЗ, КрАЗ, IVECO, MAN та ін. - в залежності від технічних можливостей і вимог замовника.

Всього ж в портфелі заводу «Техкомплект» з установки автовишок Hansin - півдюжини моделей з максимальною робочою висотою до 30-45 м і максимальним вильотом 18-26 м.

Нагадаємо, раніше SpecMachinery.com.ua писав про відвантаження автогідропідіймача в місто Остер, Чернігівської області. І ця розробка була також унікальною для України.

Більше про продукцію заводу «Техкомплект» - дізнавайтеся на офіційному сайті.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: