Вівторок, 15 жовтня 2019 15:47

Українці стали кращими водіями 130-тонних БелАЗів в Східній Європі

Продовжуємо розповідати про конкурси на водійську та операторську майстерність. Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, свій конкурс на кращого водія провів і БелАЗ.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на БелАЗ підвели підсумки першого чемпіонату Клубу операторів «БелАЗ», який проходив з 2 по 4 жовтня і зібрав кращих з кращих водіїв з України, Білорусі, РФ та Казахстану.

В перший змагальний день оператори показали знання теорії та вміння віртуозно керувати самоскидом, а десять кращих ще раз продемонстрували свою майстерність у фінальному заїзді, за підсумками якого були визначені переможці.

«Турнір показав, що белазівська техніка в надійних руках, тому що учасники чемпіонату показали високий рівень майстерності, довели на ділі свій професіоналізм, - підкреслив на церемонії нагородження заступник генерального директора ВАТ «БелАЗ» - головний інженер Олег Степуки.

Серед операторів 130-тонних БелАЗів першість здобув Юрій Мєшков (ПрАТ «Північний ГЗК», Україна). На другому місці - Марат Гілязтдінов (АТ «УК Кузбасрозрізвугілля», РФ), на третьому - Сергій Шевченко (ПрАТ «Центральний ГЗК», Україна).

Кращим оператором БЕЛАЗ-7555В визнаний Євген Сидоров, друге місце - у Івана Карнаухова, на третьому місці Олег Катеновіч - всі учасники з РФ.

В останній день програми відбулися і показові заїзди на самоскиді БелАЗ-75585-05, причому майстерність операторів також оцінювалося суддівською бригадою. У результаті кращим став Андрій Вашкевич (ВАТ «БелАЗ»), другим - Сергій Рест (ТОВ «Ділянка Коксовий», РФ), третім - Віталій Булатов (ПАТ «Південний ГЗК», Україна).

Нагадаємо, восени пройшла низка міжнародних заходів на кращого водія та кращого оператора спецтехніки. В багатьох із них приймали участь і українці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: