Середа, 23 червня 2021 15:16

БелАЗ представив свій перший акумуляторний самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це так званий «зелений» самоскид БелАЗ-7558Е вантажопідйомністю 90 тонн, під капотом якого замість дизельного двигуна розташовані акумуляторні батареї.

БелАЗ презентував «абсолютно зелений» БелАЗ-7558Е вантажопідйомністю 90 тонн. Як заявляє виробник, це абсолютно новий тип кар'єрного транспорту, під капотом якого замість дизельного двигуна знаходяться акумуляторні батареї.

Використання такої машини економічно вигідно - вартість перевезення тонни вантажу є істотно нижчою, аніж на традиційному дизельному транспорті. До того ж, така технологія дозволяє цілковито уникнути шкідливих викидів в атмосферу і поліпшити екологічну обстановку в місцях експлуатації техніки.

Презентація нової «зеленої» моделі БелАЗ відбулася в рамках відкриття полігону для випробувань дизель-троллейвозів, який був створений на території підприємства.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, БелАЗ став першим виробником кар'єрної техніки, який запустив власний полігон для випробувань дизель-троллейвозів із контактною тролейних лінією загальною протяжністю понад 400 метрів, 33 опорами і тягової підстанцією потужністю 1,8 МВт.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: