Понеділок, 09 вересня 2019 17:17

БелАЗ розробив нову модель кар'єрного самоскида

Сімейство кар'єрних самоскидів під маркою «БелАЗ» серії 7558 поповнилося новою моделлю БЕЛАЗ-7558F.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на заводському полігоні БелАЗа пройшов випробування самоскид БЕЛАЗ-7558F, який поповнить серію 7558 белазівскіх кар'єрних самоскидів з електромеханічної трансмісією.

Самоскид оснащений двигуном Cummins QST 30-C потужністю 1 200 кінських сил і трансмісією змінного струму нового покоління General Electric, що дозволяє реалізовувати функції протиюзової і протипробуксовочної систем, системи стабілізації швидкості на спуску, автоматичного обмеження швидкості, системи контролю і діагностики і забезпечує оптимальну тягу на ухилах в важких умовах експлуатації.

Серйозні навантаження, які отримує машина в процесі перевезень, компенсуються рамою самоскида, виконаною з застосуванням литих елементів в місцях найбільших напруг. Надійність несучих елементів самоскида (рама, провідний міст, передня вісь) забезпечується конструкторськими рішеннями, підтвердженими розрахунками на всіх етапах проектування, і випробуваннями після виробництва самоскида.

Робоче місце водія спроектовано з урахуванням сучасних вимог безпеки, ергономіки та ортопедії, що в сукупності з високою плавністю ходу самоскида знизить стомлюваність водія під час його роботи. Клімат в салоні підтримує опалювально-кондиціонерний блок для обігріву взимку і охолодження влітку. За функціональність і зручність керування самоскидом відповідає інформаційний РК-дисплей, на який виводиться основна інформація про роботу машини.

Відзначимо, на сьогоднішній день кар'єрні самоскиди БелАЗ становлять в Україні мало не 90% галузевого парку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: