Четвер, 21 лютого 2019 11:50

ХАРП в Києві показав нові необслуговувані підшипники

Як ми вже розповідали, зараз в Києві проходить агропромислова виставка «Зернові технології 2019», і Харківський підшипниковий завод (ХАРП) демонструє свої нові розробки.

Одне з рішень, представлених на виставці - підшипники HARP AGRO c ущільненнями підвищеної герметичності X-SHIELD.

«Наші підшипники з ущільненням відрізняються поліпшеною конструкцією, яка забезпечує підвищену герметичність і захист від механічного впливу, пилу, бруду і абразивних частинок. Зовнішня сторона ущільнення металева, завдяки цьому рослинна маса при роботі сільгосптехніки не може пошкодити ущільнення або потрапити всередину підшипника, тим самим перешкодити його нормальній роботі і вивести з ладу всю техніку. Унікальна система многокромочних ущільнень робить підшипник не обслуговуються, що зараз дуже затребуване серед сільгоспвиробників», - розповідає директор департаменту продажів Віталій Бугров.

«Ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT зарекомендували себе не тільки як рішення, що не потребують обслуговування та додаткового змащення, а й зручною установкою. Монтаж дуже простий. Аграрії виконують його і в польових умовах», - додає директор департаменту продажів.

Також представлена ​​серія підшипників UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійка корпусних вузлів на базі підшипників. Для забезпечення більш тривалого терміну служби вузлів і максимальної ефективності всі підшипникові вузли з чавунними корпусами мають прес-маслянки.

У планах підприємства на поточний рік - розробка та освоєння понад 20 видів нових типів підшипників.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: