Вівторок, 28 грудня 2021 10:44

До Києва привезли нові трамваї вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в столиці України з’явилися два нові трамваї «Татра-Юг» із загальної партії в двадцять замовлених машин

На відкритій для загального доступу території Дарницького трамвайного депо в лівобережній частині Києва вже можна побачити два привезені до міста нові трамваї виробництва компанії «Татра-Юг».

Це вагони моделі К1-Т306, подібні до найпершого екземпляра даної моделі, що вже є у місті.

Загалом найближчим часом Київ має отримати 20 трамваїв цієї моделі – їх закупили за кошти кредиту Європейського інвестиційного банку. Ціна – 1,229 мільйона євро за один вагон без ПДВ.

Оскільки три вагони вже знаходяться у Києві, заводу залишилося виготовити ще 17 одиниць. При цьому в різних стадіях виробництва зараз перебуває ще не менше семи трамваїв.

К1-Т306 - перший повністю низькопідлоговий трамвай цієї компанії. Він має довжину 26 метрів, довгі першу та третю секції, коротку другу. Вагон має шість дверей, всі вони в першій та третій секціях - по двоє широких двостулкових та по одних більш вузьких, одностулкових. У другій секції дверей немає.

Під першою та третьою секціями – низькопідлогові поворотні моторні ходові візки, під другою секцією – низькопідлоговий неповоротний безмоторний візок.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, використовується транзисторно-імпульсна система управління тяговими електродвигунами українського виробництва – заводу у Запоріжжі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: