П'ятниця, 03 липня 2020 16:03

Renault Trucks запускає центри вторинної переробки вантажних автомобілів

Renault Trucks активізує свій перехід до економіки замкнутого циклу (безвідходної економіки) та розвиває спільно з іспанським концерном Indra Sistemas (INDRA) мережу центрів, що здійснюють переробку та повторне використання деталей вантажних автомобілів.

Президент компанії Renault Trucks Бруно Блін (Bruno Blin) та Лоїк Бей-Розет (Loïc Bey-Rozet), виконавчий директор Indra Automobile Recycling, підписали 2 липня 2020 року Угоду про наміри, в якій визначено умови співпраці між виробником вантажних автомобілів Renault Trucks та відділенням Indra Automobile Recycling, яке спеціалізується на переробці, щодо створення мережі центрів з переробки, повторного використання та відновлення деталей вантажних автомобілів. Обидва партнери завершують проведення однорічного дослідження за фінансової підтримки агенції ADEME та сприяння компанії CIDER Engineering – партнера концерну Indra, що спеціалізується на демонтажі важкого обладнання.

Метою дослідження є визначення ключових факторів успіху та критеріїв, необхідних для створення такої комерційно орієнтованої мережі. Детальний аналіз ринку, схем транспортування та методів демонтажу вантажних автомобілів дозволить виробнику та компанії, що спеціалізується на переробці транспортних засобів, зробити позитивні висновки, які будуть надані ADEME у жовтні 2020 року.

Починаючи з липня 2020 року Renault Trucks та Indra Automobile Recycling розпочнуть здійснювати переробку (рециклінг) вантажних автомобілів у більшому масштабі.

Цього літа п'ять центрів відділення Indra Automobile Recycling приймуть для проведення демонтажу 15 вантажних автомобілів Renault Trucks.

Після очищення та позначення деталі будуть запропоновані покупцям через дилерську мережу Renault Trucks. Решта деталей, що залишилася після демонтажу, буде перероблена. З цього часу та до кінця року в центрах Indra з рециклінгу автомобілів, а також у представництвах та філіях компанії Renault Trucks буде проведено демонтаж, а потім – переробку, близько сотні вантажних автомобілів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: