Вівторок, 01 вересня 2020 16:36

Яку техніку Mecalac представили на виставці EXH.SM-2020. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в рамках заходу французький виробник будівельної техніки презентував актуальні для українського ринку екскаватори-навантажувачі.

Компанія ETS Group, офіційний дилер екскаваторів-навантажувачів бренду Mecalac в Україні, на своєму стенді на онлайн виставці Exhibition.SpecMachinery-2020 (EXP.SM-2020) представила сучасні одиниці будівельної техніки, які є найбільш затребуваними та актуальними для українських споживачів.

Mecalac TLB850

Екскаватор-навантажувач TLB850 розвиває велике зусилля копання, має значну вантажопідйомність і є оптимальним для виконання багатьох видів робіт. Він може використовуватися в цивільному будівництві, в будівництві і ремонті автомобільних доріг, а також на промислових і сільськогосподарських підприємствах.

Гідравліка із закритим центром забезпечує плавне управління навантажувачем і екскаватором без зусиль.

Машина доступна з двигунами Stage IIIB (Tier 4 Interim) або Stage IIIA (Tier 3), в залежності від ринку, потужністю 70 кВт (94 к.с.).

Mecalac TLB870

Сучасна та ефективна модель TLB870, що лідирує в своєму класі, створена спеціально для ринку орендних послуг. Повністю укомплектований найсучаснішими складовими, цей доступний за ціною екскаватор-навантажувач – ідеальне рішення для тих, хто шукає міцну і надійну машину для земляних і навантажувальних робіт.

Двигун Stage IIIA (Tier 3) потужністю 70 кВт відповідає всім екологічним стандартам України, працює плавно і забезпечує виконання всіх робочих операцій.

Mecalac TLB890

Модель TLB890 створена з урахуванням інтересів власників-операторів. Вона має високу потужність, досконалу конструкцію та вражаючі параметри, такі як максимальний виліт і глибина копання. Сукупність характеристик машини забезпечує швидкість робочих циклів і знижені витрати на виконання операцій.

Дана модель оснащується двигуном Stage IIIA (Tier 3) потужністю 74,5 кВт (101 к.с.). Ця машина добре себе зарекомендувала та відрізняється високою залишковою вартістю.

Mecalac TLB990

Модель TLB990 створена для професіоналів, що пред'являють підвищені вимоги до технічних характеристик машини. Вона оснащується двигуном Stage IIIA (Tier 3) потужністю 74,5 кВт (101 к.с.). Цей видатний екскаватор-навантажувач насичений інноваціями, ефективний і демонструє вражаючі результати роботи.

У комплектацію даної моделі входять новітні системи і доповнення, що включають в себе рульове управління всіма колесами з функцією «крабового ходу».

Із детальними характеристиками та особливостями техніки Mecalac можна ознайомитись на стенді компанії ETS Group на виставці Exhibition.SpecMachinery-2020.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: