Четвер, 07 травня 2020 17:30

В Україні почав роботу новий сучасний асфальтобетонний завод

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий АБЗ може виробляти продукцію, використовуючи три види палива: дизпальне, газ та зріджений газ.

Компанія «Автомагістраль-Південь» на виробничій базі у Слов'янці запустила в роботу новий АБЗ «Кредмаш» ДС-168, який прийшов на заміну старій асфальтозмішувальній установці. Упродовж першої половини квітня тривали пусконалагоджувальні роботи основних вузлів асфальтозмішувальної установки: грохоту для розсівання і дозування кам'яних матеріалів, системи переміщення гарячих кам'яних матеріалів, сушильного барабану, бітумного господарства тощо.

Потужність нового виробництва - 160 т на годину. АБЗ також обладнаний новою мікропроцесорною системою управління виробничими процесами, що забезпечує високу якість та повну автоматизацію процесу виготовлення асфальтобетонних сумішей.

Продукцію заводу найближчим часом планується використовувати для відновлення доріг на Донеччині. Наразі ж там випускають дрібнозернисті асфальтобетонні суміші типу А та Б партіями до 100 тонн на добу для потреб дорожньо-експлуатаційних підрозділів, які проводять ліквідацію ямковості та деформацій під час експлуатаційного утримання доріг Дніпропетровської області.

Нова асфальтозмішувальна установка у Слов'янці відповідає найжорсткішим європейським вимогам до безпеки персоналу та навколишнього середовища. Вона оснащена значно ефективнішою системою пилоочищення на базі німецьких рукавних фільтрів NOMEX.

Іще одна особливість оновленого АБЗ – можливість виробляти продукцію, використовуючи три види палива: дизпальне, газ та зріджений газ. Для цього сушильний барабан асфальтозмішувальної установки обладнано економічним та екологічним пальником італійського виробництва. Це дозволить забезпечити безперервну роботу установки за можливих цінових коливань на ринку енергоносіїв.

Нагадаємо, на початку квітня також розпочав роботу найсучасніший асфальтобетонний завод Marini TopTower 3000, розміщений на виробничій базі у селищі Степанівка на Сумщині.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: