Середа, 22 січня 2020 15:16

SDLG виходить на ринок важкої техніки з новою моделлю

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія представила потужний автогрейдер G9290.

Новий грейдер G9290 є першим автогрейдером від SDLG у класі важкої техніки, його міцність та потужність робить його ідеальним для технічного обслуговування дорожніх робіт, інфраструктурних проектів, будівництва автошляхів та аеропортів.

«Оновлений мотор грейдера SDLG G9290 – це втілення слогану компанії «Надійність в дії», – каже Мохамад Джамул, провідний фахівець з дорожньо-будівельної техніки брендів SDLG и Volvo СE. «Ця працьовита машина створена для того, щоб забезпечити найкращі показники у своєму класі».

Дизельний двигун Volvo SD130B Stage II зі спільною паливною рампою, видає високий крутний момент при низьких обертах, має потужність 211 кВт з технологією Variable Horse Power (VHP) в стандартній комплектації. У той же час коробка передач Volvo HTE840S, розроблена для автогрейдерів, має вісім швидкостей переднього ходу і чотири швидкості заднього ходу з автоматичним перемиканням передач. Двигун охолоджується термостатичним керованим вентилятором з гідравлічним приводом, який можна повернути для легкого очищення ребер радіатора, натиснувши вимикач в кабіні оператора.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: