П'ятниця, 04 жовтня 2019 12:27

Hyundai представила компактний екскаватор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, презентація відбулась в рамках виставки ICUEE 2019.

Компанія Hyundai Construction Equipment представила прототип компактного екскаватора R35E з повністю електричним приводом на виставці ICUEE (Міжнародна виставка будівельного і комунального устаткування), яка проходить в штаті Кентуккі в США.

Корейський автовиробник розробив Hyundai R35E з електричним приводом спільно з компанією Cummins, з якою напередодні корейці уклали угоду про співпрацю. Це один з семи компактних екскаваторів Hyundai, представлених на виставці ICUEE.

Працюючий на акумуляторних модулях Cummins BM4.4E (по 4,4 кіловата кожен), прототип екскаватора Hyundai R35E розрахований на повну робочу зміну і зарядку менш, ніж за три години. Машина не викидає шкідливі речовини в атмосферу і практично не видає шуму.

«Ми очікуємо, що екскаватор буде затребуваний не тільки на ринку оренди, а й в муніципалітетах, орієнтованих на «зелені ініціативи», в міському будівництві, де шум машин може бути проблемою. Hyundai прагне до цього типу технологій. R35E не буде нашим єдиним повністю електричним екскаватором», – сказав Стен Парк, віце-президент з дистрибуції та маркетингу Hyundai Construction Equipment.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: