Субота, 08 червня 2019 18:51

Wacker Neuson представив екологічну техніку для будівельників

На минулій виставці Bauma 2019, Wacker Neuson Group представила кілька новинок з нульовими викидами.

На виставці були показані повністю електричний міні-екскаватор Wacker Neuson EZ26e класу 2-3 тонни, вібротрамбовки, віброплити, глибинні вібратори, що працюють на батареях, а також електричні колісний навантажувач WL20e, електричні самоскиди і електричний міні-екскаватор – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Нова вибротрамбовка AS60e і нова віброплита AP2560e з живленням від батареї, оснащені акумулятором Wacker Neuson, який можна замінити між усіма будівельними машинами.

Іншими новими доповненнями експозиції є повністю електричний міні-екскаватор EZ17e і електричний колісний самоскид DW15e. На сьогоднішній день Wacker Neuson є єдиним постачальником, який може надати клієнтам серійний повний асортимент машин і устаткування з електроприводом для міських будівельних майданчиків і використання в умовах, чутливих до викидів.

Ще одне нововведення зачіпає тему безпеки оператора і будівельного майданчика - це зчленовані самоскиди Wacker Neuson серії Dual View вантажопідйомністю від 6 до 10 тонн, де у оператора завжди повна видимість.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: