П'ятниця, 25 червня 2021 14:34

В Україні з’явився новий гравець на ринку напівпричепів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, українська компанія-виробник автомобільних надбудов увійшла в новий для себе сегмент – продаж різних видів напівпричепів, і одразу ж вивела на ринок України новий світовий бренд напівпричепів.

Про це SpecMachinery.com.ua розповіли в прес-службі компанії Polycar. Як розповідають в компанії, в лінійці практично всі види напівпричепів, які користуються попитом в Україні: бортові, штори, шторно-бортові, самоскиди, зерновози, рефрижераторні, трали та ін.

І серед них – новий для України бренд напівпричепів Koluman, який є одними з ключових гравців на світовому ринку, але раніше не був представлений в нашій країні.

Компанія Koluman з Туреччини займається виробництвом різних видів техніки з 1965 року.

З 1984 р. Koluman Holding акціонер і офіційний дилер Mercedes-Benz на території Туреччини. У 1997 р. запущено автомобільне виробництво повного циклу в м Тарсус - Tarsus Manufacture and Assembly. Підприємство розпочало випуск самоскидів, пожежних машин, цистерн, комунальної техніки. Виробництво компонентів, збірка надбудов і повнокомплектних автомобілів виконувалися за ліцензійними угодами, укладеними з їх власниками.

У 1999 році тут же, в Тарсусі, спільно з відомим німецьким виробником причіпної техніки Kögel A.G. створили складальне підприємство Koluman Kögel Inc., яке зайнялося виробництвом металоконструкцій і складанням техніки Kögel. Через п'ять років, у 2004 році, Koluman Group викупила частку Kögel, а на початку 2005 р. розширила виробничу лінію на комунальну техніку, самоскиди і цистерни. У червні 2010 р. компанія Koluman Kögel Inc. розлучилася з Kögel A.G. і була перереєстрована під ім'ям Koluman Automotive Industry and Trade Incorporated.

На даний момент напівпричепи Koluman займають одні з лідируючих позицій у багатьох країнах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: