Понеділок, 24 травня 2021 13:49

Новий бренд турецьких вантажівок готується підкоряти ринок України

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, напередодні на території автосалону AVM Truck&Bus в місті Києві відбулася урочиста презентація турецьких вантажівок BMC Tugra. Були представлені чотири моделі для ринку України: сідельний тягач, самоскид, автобетонозмішувач і сміттєвоз.

Нагадаємо, як ми вже розповідали, вперше в Україні вантажівки буди показані за день до того – на виставці «HD Технополігон 2021». Але урочистості пройшли саме на теренах автосалону дилера.

Як розповів кореспондентам SpecMachinery.com.ua Ігор Клименко, генеральний директор групи AVM: «Для нашого підприємства сьогодні велике свято. Ми презентуємо нову торгову марку на ринку України, якій ніколи ще не було. Ми перші, хто знайшов компанію BMC. Я дуже радий, що у нас склалися дуже добрі стосунки з турецькою стороною. Причому і на рівні уряду, і на рівні країн. Я сподіваюся, що марка BMC займе гідне місце в Україні».

Вантажівки BMC

Вантажівки BMC

Вантажівки BMC

Що ж таке BMC? C 1964 по 1968 роки це було спільне підприємство з британської British Motor Corporation (звідси і BMC), а потім в 1968-89 роках турецька BMC співпрацював з British Leyland Motor Corporation. На даний момент BMC випускають повністю оригінальну лінійку важких вантажівок Tugra (з 2018 року), а також автобуси і військову техніку.

Розглянемо докладніше представлені моделі.

Першим йде сідельний тягач BMC Tugra TGR 1846 ELG з високим дахом. Він оснащується дизелем FPT Cursor 11 ENT (Euro VI) потужністю 460 к.с. при 1900 об / хв. Крутний момент 2150 Нм при 1050-1550 об / хв. передається на провідні колеса автоматичною коробкою передач ZF Traxon 12 TX 2210 TO (12 передач). Можна замовити ручну ZF 16 S 2230 TO. Навантаження на передню вісь 7000 кг, на задню - 13000 кг. Задня підвіска пневматична, передня - ресора. Цікаво, що в якості панелі приладів використовується монітор.

Вантажівки BMC

Друга модель - це BMC Tugra TGR4340TXT у виконанні «самоскид» фірми Star Treyler об'ємом 24 м3 (28 тонн), а також «міксер» IMER Group. Він розрахований на 12 м3 бетонної суміші вагою до 30 тонн.

Вантажівки BMC

Вантажівки BMC

Обидві машини оснащуються дизелями Cummins ISL9E6D Euro VI британського виробництва потужністю 400 к.с. при 2100 об / хв. Крутний момент 1700 Нм при 1400 об / хв. КПП механічна ZF на 16 передач. Колісна формула 8х4. Дві передні осі - керовані.

Вантажівки BMC

Вантажівки BMC

Третя модель - шасі TGR1832L у виконанні «сміттєвоз» KARBA об'ємом 15 + 1,5 м. Надбудова виготовлена з високоміцної сталі. Ступінь ущільнення 6: 1. Машина також оснащена англійським дизелем Cummins ISB6.7 Євро VI. Потужність 320 к.с. при 2300 об / хв. КПП ZF ручна на 9 передач.

Вантажівки BMC

Вантажівки BMC

Цікаво, що в стандартну комплектацію для всіх вищезазначених автомобілів входять кондиціонер, круїз-контроль, дзеркала з електрорегулюванням, електросклопідйомники, сидіння водія з пневмопідвіскою, система попередження виїзду зі смуги, активна система екстреного гальмування, блокування міжколісного диференціала і т.д.

Вантажівки BMC

Вантажівки BMC

Як SpecMachinery.com.ua розповіли представники компанії, в Україні вже створено склад запчастин, функціонують СТО та сервісні бригади. У планах – в найближчий рік поставити в Україну близько 350 вантажівок BMC.

Залишається тільки додати, що гарантія на вантажівки BMC в Україні становить 2 роки незалежно від пробігу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: