Четвер, 28 січня 2021 15:47

В Україні з'явилось нове покоління вантажівок Foton

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, комерційні автомобілі нове покоління Foton серії S вже знаходиться на складі офіційного дистриб’ютора в Україні.

"Автомобілі Foton серії S – це втілення інноваційних технологій, кращі і найсучасніші компоненти від світових лідерів в галузі автомобілебудування. Це можливість вибрати оптимальне і економічно вигідне рішення для комерційних перевезень" – розповіли SpecMachinery.com.ua у офіційного дистриб’ютора Foton в Україні, компанії ТОВ «Ерідон Тех».

Оновлені шасі  можливо застосувати для будь-яких видів надбудов, від фургона і евакуатора до  бортового автомобіля з КМУ  та до будь-якої спеціалізованої техніки.

Foton серії S це – доступна вартість, технологічність, економічність та простота обслуговування.

Нагадаємо, на даний час, Foton є одним з найбільших автовиробників світу і має великий вибір типів та моделей комерційних автомобілів. Об’єм виробництва та продажів складає 8 млн. одиниць техніки. Разом з двома відомими автовиробниками — Daimler и Cummins — Foton заснував компанії Foton Daimler Automotive Co., Ltd та Foton Cummins Engine Co., Ltd.

24 збиральних заводів Foton функціонують в різних частинах світу, дослідні підрозділи працюють в Японії, Німеччині, Тайвані та інших регіонах. Представництва Foton відкриті в Україні та у всіх країнах світу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: