Неділя, 10 вересня 2023 13:07

На Херсонщині працюватимуть нові вітчизняні вантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод «Техкомплект» виготовив для херсонських рятувальників партію бортових автомобілів на базі FOTON AUMARK BJ1108.

Деокуповані території Херсонщини інтенсивно відновлюють свою інфраструктуру. Дуже часто відновлювальні роботи відбуваються під обстрілами ворога, тому будь-яка спецтехніка для аварійно-рятувальних служб має бути надійна і в достатній кількості.

Завод «Техкомплект» вже достатньо тривалий період співпрацює з ХОКАРС (Херсонська обласна аварійно-рятувальна служба) щодо постачання такої спецтехніки, як автогідропідіймачі, аварійно-ремонтні та бортові автомобілі.

Цього разу виготовлено партію з трьох бортових тентованих автомобілів на базі FOTON AUMARK BJ1108.

Тентований бортовий автомобіль на FOTON AUMARK BJ 1108 – це бортова платформа, які постачаються з тентом або без, з додатковим встановленням кранів-маніпуляторів за кабіною або кузовом.

Вантажівку створено для тих, хто звик працювати не тільки в місті, а й їхати на заміські траси. При цьому автомобіль зберіг високу маневреність та невеликий радіус розвороту. Вантажівка чудово підійде для міських та міжміських маршрутів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, потужність двигуна FOTON AUMARK BJ1108 становить 152 к.с., а вантажопідйомність перевищує 6,5 тонн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: