Вівторок, 10 грудня 2019 11:18

Українські КрАЗи ліквідовуватимуть наслідки повені у Східній Африці

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напередодні вітчизняний автозавод підписав контракт на постачання вантажівок до Республіки Джибуті.

Нова експортна політика ПрАТ «АвтоКрАЗ» передбачає концентрацію маркетингових зусиль на найбільш пріоритетних ринках збуту. Наразі головним ринком для заводу є африканський континент. Вагомим кроком в його освоєнні стало підписання контракту на постачання комунальної техніки КрАЗ до Республіки Джибуті.

Контракт передбачає постачання партії мулососних автомобілів на базі шасі КрАЗ-6511Н4 колісної формули 6х4 та КрАЗ-5401Н2 колісної формули 4х2, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «АвтоКрАЗ».

Замовник зазначає, що спецтехніку на автомобільному шасі КрАЗ обрано, враховуючи її надійність, можливість працювати на дорогах усіх категорій, а також високу продуктивність мулососного насоса, зручність обслуговування резервуара, що нахиляється, з метою його очищення та промивання.

Необхідність закупівлі таких машин зумовлена частими повенями в цьому регіоні, тож ця спецтехніка на базі КрАЗу допомагатиме ефективно ліквідовувати їх наслідки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: