П'ятниця, 26 січня 2024 14:01

Всеукраїнська Аграрна Рада передала ДСНС 8 спецавтомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, передано 8 спецавтомобілів, оснащених сучасним обладнанням для пошуково-рятувальних операцій та здійснення ремонтно-технічних робіт машин механізованого розмінування.

Їх отримали бригади ДСНС Вінницької, Дніпропетровської, Одеської, Полтавської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької областей та міста Києва.

Це вже друге важливе підсилення для рятувальників ДСНС України від команди благодійного фонду та учасників Всеукраїнської Аграрної Ради, у співпраці з його Королівською Високістю принцем Людвігом Баварським, графом Хубертусом Нессельродом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «Вагоме підсилення для наших рятувальників, які постійно ризикують своїм власним життям, рятуючи населення.

Вони першими приїжджають на місця ракетних ударів та прибирають уламки снарядів, гасять пожежі, розбирають завали зруйнованих будівель, рятують живих і шукають тіла загиблих.

Аграрії пишаються допомогою нашим героям», - сказав очільник ВАР та благодійного фонду SAVE UA («Збережи Україну!») Андрій Дикун.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: