Середа, 25 жовтня 2023 13:14

Україна отримала від Фінляндії 9 одиниць спецтехніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до складу чергової переданої партії спецавтомобілів входять «швидкі», пожежні автомобілі, автоцистерна і автопідйомник.

23 жовтня Тимчасово виконуючий обов’язки Голови ДСНС Володимир Демчук в онлайн-форматі долучився до урочистої церемонії передачі гуманітарного вантажу для України, у тому числі для ДСНС, від Уряді Фінляндії.

Участь у заході також взяли Міністр внутрішніх справ Фінляндії Марі Ратнанен, Надзвичайний і Повноважний Посол України у Фінляндії Ольга Діброва, Генеральний директор рятувальних служб МВС Фінляндії Кіммо Кохвакка.

Українська сторона отримала 9 транспортних засобів, серед них – 4 карети швидкої допомоги, 3 пожежні автомобілі, 1 автоцистерну, 1 автопідйомник. Частину техніки отримають підрозділи ДСНС України.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Республіка Фінляндія постійно надає технічну підтримку для нашої держави, у тому числі для ДСНС.

Зокрема, рятувальники отримали броньовані контейнери-укриття для захисту особового складу, транспортні засоби, аварійно-рятувальне обладнання, захисний одяг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім того, Фінляндія брала активну участь у модернізації гідрометеорологічних спроможностей ДСНС.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: