Середа, 25 жовтня 2023 12:08

BYD показала 4,5-тонну вантажівку з 1,5-літровим турбомотором

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Китаї дебютував легкий комерційний автомобіль BYD T5 – гібрид, призначений для внутрішньоміських перевезень.

Автовиробник стверджує, що автономність вантажівки становить 1000 кілометрів, а вантажопідйомність на 300-400 кілограмів більша, аніж у гібридних конкурентів. Витрата пального BYD T5 у міському циклі становить лише 9,2 літри на 100 кілометрів.

Під капотом вантажівки турбомотор 1.5 з 41-відсотковим термічним ККД. Бензиновий силовий агрегат не пов'язаний із колесами: задню вісь обертає 204-сильний електродвигун.

Живлення реалізовано через акумулятор ємністю 18,3 кіловат-години. Двигун внутрішнього згоряння працює лише в режимі генератора, але при необхідності батарею можна зарядити від суперчерджера з 20% до 80% менш ніж за тридцять хвилин.

Повна маса BYD T5 - 4495 кілограмів. У вантажівки відмінний коефіцієнт лобового опору Сх дорівнює 0,42. В основі моделі є високоміцна рама, а кабіна спроектована за європейським стандартом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в початковій комплектації є камера заднього огляду, електропідсилювач керма, система стабілізації кузова, електромеханічне гальмо стоянки і кондиціонер.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: