П'ятниця, 13 жовтня 2023 13:51

Nissan презентував затишний і недорогий будинок на колесах

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автодім Nissan Caravan Myroom оснастили розкладним ліжком і поворотними кріслами, а в оздобленні салону використані дерево і високоміцна тканина.

Мінівен Nissan Caravan отримав нестандартну версію Myroom. Автомобіль перетворили на дім на колесах, і він надходить у продаж в Японії за ціною від 6 134 700 ієн ($41 250).

На вигляд це звичайний Nissan Caravan 2023 року. Від стандартної моделі автодім відрізняється тільки чорною решіткою радіатора і особливими колісними дисками. Крім того, йому розширили палітру кольорів кузова.

Основну увагу приділили салону Nissan Caravan Myroom. Диван третього ряду виконаний таким, що розкладається і перетворюється на двоспальне ліжко.

На другому ряду з'явилися два широких крісла, які можна розгорнути на 180 градусів. Крім того, з'явилися шафи для різної поклажі.

В оздобленні Nissan Caravan Myroom використано ламіноване дерево, як у меблях, а сидіння оздоблені міцною тканиною. Від водія житловий відсік відділений шторкою. Як опцію для запропоновано портативну батарею з літій-іонними акумуляторами від Nissan Leaf.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автодім Nissan запропоновано з 2,0-літровим 130-сильним бензиновим двигуном і 2,5-літровим турбодизелем на 132 к. с. Є версії з переднім і повним приводом.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: