Понеділок, 02 жовтня 2023 09:28

Аграрії передали 10 сучасних автомобілів для українських рятувальників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Умані рятувальники отримали сучасні автомобілі IVECO для надання допомоги.

Їх передадуть у підрозділи ДСНС у прифронтових та деокупованих областях, зокрема, Сумської, Донецької, Запорізької, Херсонської і Харківської області.

Вантажні автомобілі IVECO придбали за кошти членів Всеукраїнської Аграрної Ради, а інструменти та обладнання передали від його Високості принца Людвіга Баварського та графа Хубертуса Нессельрода.

Зі слів очільника Всеукраїнської Аграрної Ради та благодійного фонду SaveUA («Збережи Україну») Андрія Дикуна, машини поїдуть в області, які найбільше потерпають від війни.

«Ми кожного дня бачимо, як українські рятувальники ліквідовують наслідки російських військових злочинів: витягують людей з-під уламків будівель, гасять пожежі, розбирають завали. Тому аграрії сьогодні пишаються тим, що можуть допомогти вам захистити людей.

Збір, який ми оголосили серед учасників Всеукраїнської Аграрної Ради для придбання цих машин був «закритий» за декілька годин. Потім, ми звернулись до його Високості принца Людвіга Баварського, постійного партнера нашого благодійного фонду, з проханням закупити обладнання для автівок.

Установкою оснащення в машини вже безпосередньо займались самі рятувальники», - сказав Андрій Дикун.

Зі слів тимчасово виконуючого обов'язки Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Володимира Демчука, машини передадуть до бригад, які займаються гуманітарним розмінуванням.

«Ворог залишає після себе тисячі гектарів забруднених вибухонебезпечними предметами. Це несе загрозу звичайним громадянам. ДСНС постійно отримує машини для виконання наших обов’язків.

Зазвичай, технічне укомплектування відбувається власними силами на що витрачається час. Завдяки цій допомозі ми без затримки відправляємо машини на підсилення наших підрозділів з розмінування», - наголосив Володимир Демчук.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у кузові машин на рятувальників чекають професійні дискорізи, бензопили, генератори, домкрати, а також сотні інших видів інструментів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: