Неділя, 01 жовтня 2023 10:23

Військову вантажівку перетворили на будинок на колесах

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в США створили практичний будинок на колесах на базі військової вантажівки Stewart&Stevenson M1079 1998 року випуску.

Власник автобудинку, на ім'я Аполло витратив близько 105 000 доларів і 468 робочих годин, щоб переобладнати стару вантажівку. Всередині навіть є місце для мотоцикла.

Зовні ця вантажівка майже не відрізняється від стандартного авто. Аполло додав лише кілька ящиків для зберігання інструментів та інших речей.

На даху з'явилися сонячні панелі та генератор Honda для живлення електроніки всередині. За словами власника, цього достатньо, щоб жити понад тиждень без доступу до зовнішніх джерел живлення.

Більшу частину інтер'єру займають меблі з Ikea. На кухні встановлено раковину і мініхолодильник, а також індукційну плиту.

Всередині також є робочий кабінет зі столом і двома моніторами. Передбачено і резервуар для прісної води місткістю 245 літрів.

Душова кабіна знаходиться всередині вантажівки. Вона виготовлена за індивідуальним замовленням з алюмінію. Ліжко розташоване на ліфті, на якому можна підняти його вище, щоб звільнити більше місця всередині.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажівка оснащена 6,6-літровим турбодизелем потужністю 225 к.с. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: