Вівторок, 22 серпня 2023 13:12

З Івано-Франківська на передову поїхали шість реанімобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, днями з Івано-Франківська для потреб медичних підрозділів вирушили одразу 6 реанімобілів.

Про це розповів головний державний санітарний лікар Прикарпаття Руслан Савчук.

«За підтримки міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка ми постійно працюємо з європейськими колегами та благодійними організаціями над поліпшенням забезпечення українських медиків та військових.

Цього разу німецькі партнери придбали та організували доставку в Україну зразу 6 медичних спецавтомобілів Мерседес. Усі вони 2014-2018 років випуску та в доброму технічному стані.

Проте ми додатково провели технічний огляд та обслуговування транспортних засобів перед відправленням їх до медичних підрозділів ЗСУ», – зауважив Руслан Савчук.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, раніше в межах співпраці з німецькими благодійними фондами ще 6 автомобілів вдалося передати для медичних закладів деокупованих територій.

«Особлива подяка моєму товаришу, великому другові України Peter Siefen, який постійно організовує благодійну допомогу для військових підрозділів, медичних закладів та інших гуманітарних потреб.

Також щиро вдячні його колегам із благодійної організації Blau-Gelbes-Kreuz e.V Inna Ilchuk, Lesja Gebura та голові організації Linda Mai», – зазначив головний держсанлікар області.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: