П'ятниця, 09 червня 2023 11:22

Вроцлав передав Україні 17 автівок «швидкої допомоги»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, адміністрація Нижньосілезького воєводства надала 17 автомобілів «швидкої допомоги» в межах ухваленої програми гуманітарної допомоги.

До кордону також поїде повністю устаткований ТІR.

Машини вирушать до України двома групами по 8 і 9 автомобілів до Кіровоградської та Дніпропетровської області.

Це перша акція наданої допомоги: у бюджеті Нижньосілезького воєводства виділили понад 25 млн злотих на немілітарну допомогу Україні. Варто очікувати на медичне обладнання, одяг, їжу та іншу гуманітарну допомогу.

«Автомобілі швидкої допомоги - дарунок Служби екстреної допомоги у Вроцлаві, тому хотілося б подякувати працівникам служби і водіям, які за кілька хвилин вирушать на кордон. Кожна машина повністю обладнана необхідним медичним приладдям.

Згодом у межах допомоги можна очікувати на апарати УЗД, рентгенівські апарати та інше медичне обладнання», - повідомляє Марцін Кшижановський, віце-маршалек Нижньосілезького Воєводства.

«Завжди тішуся, коли в Україну передають два, три автомобілі швидкої допомоги, а тут аж 17 машин. Це потужний жест підтримки та високий рівень надання допомоги у важкі часи. В останній місяць Росія сильно атакувала Україну: було випущено 380 дронів, 185 ракет.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, внаслідок цього гинуть мирні жителі, серед них є діти. Тому така медична допомога насправді цінна і важлива для українців», - повідомляє Юрій Токар, Генеральний консул України у Вроцлаві.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: