Четвер, 15 грудня 2022 13:39

Норвежці передали українським рятувальникам велику партію спецтехніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з Норвегії в Україну прибула чергова гуманітарна допомога – пожежні автомобілі, машини швидкої допомоги, позашляховики та близько 20 т різного вантажу (генератори, прилади для порятунку та реанімації).

Організація Norwegian Ukrainian Fire and Ambulance Support збирала все це з різних комун Норвегії. Усього з березня цього року вона вже відправила до нашої країни сім таких конвоїв із півсотнею спеціалізованих автомобілів.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуку Євген Кравс, опублікувавши відповідні світлини.

В даному разі допомога прибула для служби ДСНС у Дніпропетровській області, а точніше – для рятувальників із Кривого Рогу, автомобільних парк яких сильно постраждав під час російських обстрілів.

З Норвегії до нас прибули дві пожежні автоцистерни на шасі Mercedes-Benz SK 1226 та LK 1120, одна з яких від норвезького виробника Braсo AS. А з ними – дві «швидкі» на базі Volkswagen T5 та універсала Mercedes-Benz E-Class, великий міжміський автобус Volvo 8700, мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також Україна отримала позашляховики Сhevroler Tahoe, Mitsubishi Outlander, Nissan X-trail та Land Rover Discovery.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: