Середа, 09 листопада 2022 10:54

ЗСУ отримали мобільні майстерні на шасі MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це спеціалізовані комплекси, спеціально призначені для ремонту військових автомобілів HMMWV

Фонд «Повернись живим» забезпечив підрозділ ЗСУ, який спеціалізується на ремонті HMMWV (Хамві), мобільними ремонтними майстернями — сучасними автомобілями, розробленими компанією Pulsar спеціально на замовлення і з урахуванням побажань військових.

Нині ЗСУ експлуатують близько 700 Хамві різних модифікацій. На передовій їх використовують, наприклад, як мобільні зенітно-ракетні комплекси (ЗРК). Всі вони потребують поточного ремонту і відновлення після фронту.

Перші дві мобільні майстерні із законтрактованих шести одиниць вже у військах. 

Тепер Хамві, які на передовій використовують, наприклад, як мобільні РЛС та ЗРК, зможуть ремонтувати просто на полі бою. Раніше ремонт автівок, нагадаємо, міг тривати по кілька тижнів, адже HMMWV, що вийшли з ладу, ще потрібно було перевозити до стаціонарних майстерень.

Представники компанії-розробника не просто відвантажили машини. Перед тим, як військові отримали мобільні ремонтні станції, PULSAR також провели майстер-клас для армійців, розкриваючи весь потенціал і можливості майстерні.

Кожна зі спеціальних автівок, зокрема, обладнана маніпулятором, генератором, компресором та мобільним шиномонтажем

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, загальна вартість угоди склала 2 мільйони 148 тисяч євро.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: