Вівторок, 18 серпня 2020 10:36

Міноборони відремонтує двигуни для танків «Булат» на 17,6 млн грн

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виконавцем замовлення буде Державне підприємство «Завод імені В. О. Малишева».

Міністерство оборони України проводить тендер на ремонт за технічним станом 10 двигунів 5ТДФ-М, повідомляє Defense Express. Відповідна інформація оприлюднена на сайті офіційного майданчику державних публічних закупівель ProZorro.

Зокрема повідомляється, що заявка щодо послуги з ремонту і технічного обслуговування транспортних засобів військового призначення (ремонт за технічним станом двигуна 5ТДФ-М) була оприлюднена 24 липня 2020 року. Кінцевим строком подачі заявок було призначене 5 серпня 2020 року.

В тендері на ремонт 10 двигунів 5ТДФ-М на суму у 17 607 394,40 гривень прийняв участь лише один виробник – харківське Державне підприємство «Завод імені В. О. Малишева» (входить до складу ДК «Укроборонпром»). Наразі ця єдина пропозиція очікує остаточного рішення від замовника.

Згідно з інформацією з ProZorro всі роботи мають бути виконані до 15 листопада поточного року. Виконавець повинен буде гарантувати роботу танкових двигунів впродовж двох років з дня введення в експлуатацію, або 10 років зберігання у неопалюваних складських приміщеннях.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: