Четвер, 12 грудня 2019 15:07

Український завод виготовив автовишки на базі ЗІЛ-131

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, особливістю машин є наявність гідронасосу, о живиться від мережі 220 В.

Автогідропідйомники затребувані не тільки на цивільних підприємствах, а й використовуються в державних структурах спеціального призначення. Напередодні Державна організація (установа) 195 Центральна база Державної спеціальної служби транспорту В/Ч Т0710 (ЦБ ДССТ В/Ч Т0710) передала на Завод Спецтехніки Техкомплект два давальницьких повнопривідних вантажних шасі ЗІЛ-131 спеціального призначення для встановлення автовишок з робочою висотою 26 м, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника.

На власному виробництві Техкомплект в Полтавській області був успішно виконаний монтаж на ЗІЛ-131 двох 26-метрових комбінованих автогідропідйомників COMET 26 | 2 | 13 HQ JIB.

Особливістю цих моделей можна вважати наявність гідронасосу, який отримує живлення від мережі 220 В.

Таке оснащення дає можливість працювати на автовишках, отримуючи енергію для розкладання і пересування підйомника не від базового шасі ЗІЛ, а підключитися до найближчої, наявної на об’єкті, розетки 220 В і забезпечити роботу автогідропідіймача. Таким чином, можна заощадити на дизпаливі для базової вантажної машини, особливо, якщо врахувати, що техніка ЗІЛ відрізняється підвищеним споживанням пального.

Крім того, фахівцям Техкомплект довелося внести конструктивні зміни в розміщення паливних баків ЗІЛ. При існуючому традиційному розміщенні паливних баків конструкція 26-метрового автогідропідіймача не поміщалася на шасі, тому було прийнято рішення про перенесення паливних баків на зварену платформу змонтованої автовишки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: