П'ятниця, 28 липня 2023 09:49

«Українська бронетехніка» представить нову модифікацію «Новатора»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Українська бронетехніка» розробила нову модифікацію бронеавтомобіля «Новатор».

Макет машини представлений на міжнародній виставці оборонної промисловості IDEF у Стамбулі. Нову модель бронемашини «Новатор» розробляють з урахуванням запитів українських військових.

Новий дев’ятимісний бронеавтомобіль зможе перевозити більшу кількість особового складу.

Також нова модель зможе розміщувати на своїй базі різноманітні засоби ураження – від кулеметів до дистанційно керованих бойових модулів та систем ППО.

Як і в попередніх версіях машини, в новому «Новаторі» використано такий самий модульний підхід, який дозволяє за короткий проміжок часу змінювати призначення автомобіля та використовувати різноманітні варіанти корисного навантаження.

На цей час компанією завершено конструкторську роботу. Зараз розробники займаються виготовленням дослідного зразка для проходження державних випробовувань.

«Вже досить скоро ми будемо готові презентувати нашу нову розробку», – розповів генеральний директор «Української бронетехніки» Владислав Бельбас.

Спочатку бронеавтомобіль «Новатор» розробили в інтересах та для підрозділів Нацгвардії. Проте бронемашини почали надходити й у Збройні Сили.

Він побудований на спеціалізованому двовісному шасі високої прохідності FORD F-550 з колісною формулою 4х4, підвіску якого суттєво модернізовано для використання в бойових умовах.

На виставці IDEF «Українська бронетехніка» разом з іншими українськими виробниками представляє свою продукцію на об’єднаному стенді Національної асоціації підприємств оборонної промисловості України.

Представники компанії також мають провести переговори з постачальниками комплектуючих та міжнародними партнерами, які допомагають Україні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нагадаємо, в Україні також розробили проєкт оперативно-піротехнічної машини на базі бронеавтомобіля «Новатор».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: