Субота, 17 грудня 2022 12:55

Українська бізнесвумен передала ЗСУ велику партію бронетехніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, засновниця групи компаній Stolitsa Group Владислава Молчанова передала військовим 53 одиниці техніки.

Повідомляється, що автомобілі для війська були придбані власним коштом Молчанової. Наразі бойова техніка вже у розпорядженні українських військових.

Загалом від початку повномасштабного російського вторгнення Владислава Молчанова передала ЗСУ 93 спеціалізовані автомобілі:

спеціальну військову техніку (броньовані авто, БТР);

позашляховики;

мікроавтобуси;

медичний транспорт;

військові квадроцикли;

пожежні автомобілі.

Крім позашляховиків, українським військовим передали бронемашини Pinzgauer, які мають додатковий модульний захист. Багатоцільові універсальні машини Pinzgauer можуть використовуватися як для перевезення особового складу, так і для медичних потреб або перевезення боєприпасів.

Зазвичай автомобілями Pinzgauer оснащуються підрозділи територіальної оборони України.

Також на оприлюднених фотографіях можна побачити британську легку бронемашину Ferret Mk 1.

Легкий розвідувальний бронеавтомобіль Ferret – одна з найбільш вдалих британських машин в цьому класі для свого часу. Представлена у 1949 році, вона випускалася серійно до 1971 року та широко експортувалася.

Бронемашина Ferret створена на основі розвідувального бронеавтомобіля Daimler періоду Другої світової війни.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ці машини вже використовують в українських підрозділах. В Україні на них встановлюють кулемет Beretta MG 42/59.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: