Понеділок, 28 червня 2021 10:41

Представили нові вилочні електронавантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hyster презентувала нові вилочні навантажувачі із електричною трансмісією, вантажопідйомністю 10-18 тонн.

Нові навантажувачі Hyster J10-18XD підіймають до 18 тонн та оснащені літій-іонними акумуляторами. Ці машини забезпечують таку ж потужність, як їх дизельні аналоги

Нові великі вилочні навантажувачі Hyster J10-18XD спроектовані таким чином, щоб запобігти перегріванню, завдяки комбінації двигунів, інверторів з рідинним охолодженням і літій-іонних акумуляторів на 350 вольт.

Система високої напруги і низького струму не тільки значно знижує виділення тепла, але також включає в себе спеціально розроблені двигуни з водяним охолодженням і контролери приводу для подальшого запобігання накопичення тепла.

Вбудовані в Hyster J10-18XD літій-іонні акумулятори володіють більш високими характеристиками і мають більш тривалий термін служби, аніж свинцево-кислотні аналоги, що допомагає знизити витрати.

Також кожен навантажувач може бути укомплектований модульними акумуляторними батареями для зберігання енергії, необхідної для задоволення експлуатаційних потреб.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий варіант навантажувача вимагає всього 11 хвилин зарядки для однієї години роботи.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: