Субота, 29 травня 2021 12:36

Opel представив нову лінійку фургонів Movano

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нове покоління Movano буде доступним не лише із потужними і надійними дизельними двигунами, а й з акумуляторно-електричним приводом, що забезпечує запас ходу до 224 км.

Електрична силова установка нового e-LCV від Opel розвиває потужність 90 кВт (122 к.с.) і крутний момент 260 Нм, а максимальна швидкість регулюється електронікою на рівні 110 км/год.

Покупці можуть обирати поміж літій-іонними батареями 37 кВт/год та 70 кВт/год для дальності (в залежності від стилю водіння та умов їзди) до 117 або 224 км відповідно в змішаному циклі WLTP.

Акумулятори розташовані під вантажним відсіком, що також сприяє стійкості на поворотах і вітрі навіть при повному завантаженні. Складна система рекуперативного гальмування, яка відновлює енергію, що виділяється при гальмуванні або уповільнення, додатково підвищує ефективність.

Дизельні силові агрегати нового Movano відзначаються високою паливною ефективністю і низьким рівнем викидів CO2. Вихідна потужність 2,2-літрових двигунів, які відповідають стандарту викидів Euro 6d, становить від 88 кВт (120 к.с.) до 121 кВт (165 к.с.). Всі двигуни працюють в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Новий Movano пропонує широкий вибір кузовів. Замовники панельних фургонів можуть вибирати з-поміж чотирьох варіантів довжини (L1-4) і трьох варіантів висоти (H1-3) з максимальною вантажопідйомністю від 8,0 до 17 кубічних метрів.

Діапазон повної маси транспортного засобу (GVW) є одним з найширших в цьому класі: від 2,8 до 4,0 тонни, а максимальна корисне навантаження досягає 2,1 тонни.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стандартна кабіна має один ряд з трьох сидінь, а другий ряд додаткової кабіни для екіпажу пропонує місця для додаткових чотирьох пасажирів. Новий Movano додатково доступний у варіантах з шасі-кабіною, шасі для екіпажу та низькою кабіною з однорядним тримісним сидінням.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: