Вівторок, 27 квітня 2021 13:05

Вітчизняний виробник представив нову вантажівку із краном-маніпулятором

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив новий бортовий автомобіль з краном-маніпулятором PM на базі китайського шасі Sinotruk Hohan

Провідний вітчизняний виробник спецтехніки розширив модельний ряд шасі, використовуваних в якості базових: тепер до портфелю вантажних брендів увійшли китайські вантажівки Sinotruk Hohan N7G.

Як ми вже раніше згадували, на Заводі спецтехніки «Техкомплект» з 2020 року здійснюється виробництво 4-тонних самоскидів з універсальним розвантаженням та автопаливозаправників з цистерною об’ємом 5 м3 на базі китайських шасі JAC N82 і FOTON Aumark.

Також нещодавно на Заводі спецтехніки «Техкомплект» випустили цілковито новий автопаливозаправник з ще більшою кубатурою на базі шасі JAC N120 - автоцистерна розрахована на перевезення світлих нафтопродуктів, обсягом до 8 м3.

Новий проект виготовлення бортової вантажівки з тристороннім розвантаженням, здійснений на базі китайського вантажного шасі Sinotruk Hohan N7G400 6х4. Тут передбачена бортова платформа зі сталевим прямобортним кузовом з відкидними заднім і бічними бортами та підлога кузова із рифленої сталі.

Важливим елементом конструкції новинки стала розташована позаду кабіни вантажної машини крано-маніпуляторна установка PM 15522.

Це італійський кран-маніпулятор, що входить в серію PM 15.5 Classic. PM 15522оснащений 2-секційною стрілою, розрахованою на г/п на мінімальному вильоті до 7,25 т, і має максимальний виліт 8,25 м (вантажопідйомність на такому вильоті становить 1,72 т). Максимальний вантажний момент крано-маніпуляторной установки PM 15522 - 14,3 тм.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, робота із китайськими шасі JAC і Sinotruk Hohan і установка на них підіймальних механізмів і кузовних надбудов - успішний партнерський проект Заводу спецтехніки «Техкомплект» із компанією «АГСОЛКО-Україна».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: