Понеділок, 03 серпня 2020 12:42

Український виробник виготовив автопаливозаправник на базі FOTON. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобіль призначений для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3.

Завод спецтехніки Техкомплект виготовив автопаливозаправник на базі шасі двохосного FOTON AUMARK З 8515 для українського клієнта, повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі виробника. На вантажівку FOTON встановили 5-кубову цистерну.

Під час виготовлення не обійшлося без інновацій: для цього автопаливозаправника з цистерною 5 м3 розробили спеціальну нішу для встановлення паливороздавальної системи і вбудованого обліку палива, яка конструктивно поєднана з самою автоцистерною, а не розташована окремо знизу, як це практикувалося в раніше виготовлених автопаливозаправниках.

Даний автопаливозаправник призначений для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3, а також заправки транспортних засобів через лічильник; зливу нафтопродуктів самопливом зі своєї цистерни в ємність, розташовану нижче рівня цистерни; зливу нафтопродуктів насосом, встановленим на автоцистерні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: