Субота, 25 січня 2020 22:32

Український виробник зібрав та поставив унікальну партію спецтехніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, завод спецтехніки Техкомплект виготовив партію бурокранових машин на базі МАЗ.

В Україні зібрана і поставлена партія з чотирьох бурокранових машин DASAN (Південна Корея) на базі вантажної автотехніки МАЗ. Бурильно-кранові установки застосовуються для буріння ям під встановлення ЛЕП, стовпових опор вуличного освітлення, посадки великих дерев, буріння під встановлення набивних паль.

Використання бурильно-кранових установок (БКМ) в Україні не є новиною, але традиційно такі бурокрани монтуються на тракторну техніку, а ось використання в якості базового транспорту дорожніх вантажних шасі – можна сказати, що для України такий проект реалізований вперше. Покупець БКМ DASAN – «Одессобленерго».

На Заводі спецтехніки Техкомплект в Полтавській області на вантажне повнопривідне шасі МАЗ-5302 встановили бортову платформу власного виробництва, а також за кабіною вантажівки виконали монтаж південнокорейського бурокрана DASAN. Наявність відкидних платформ дозволяє перевозити в такій спецтехніці котушки з силовими проводами для ЛЕП, а також самі опори та палі, які планується встановлювати за допомогою такого ямобура.

Бурокранова установка DASAN DS-1956A – це крано-маніпуляторна установка, оснащена буровим обладнанням з двохпоточною гідросистемою та двохшвидкісною системою обертання бура.

Медиа




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: