П'ятниця, 08 листопада 2019 10:29

Український завод представив автоміксер на базі Iveco

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку презентували в рамках виставки «Автодорекспо-2019».

Завод спецтехніки Техкомплект вперше в рамках спеціалізованої виставки представив 10-кубовий італійський автобетонозмішувач Imer на базі IVECO Trakker AD410T41B, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі підприємства. Завдяки спеціальній конструкції спірального леза всередині барабана, автобетонозмішувач дозволяє тривалий час перевозити бетон, який при цьому не втрачає своїх характеристик та однорідності.

Автоміксер обладнаний пультом керування в кабіні водія, що дозволяє керувати барабаном, не виходячи з машини, має освітлення заднього виду, пристрій блокування барабану, який гарантує безпеку операцій під час технічного обслуговування всередині барабана, манометр, покращену коробку передач тощо.

Також в рамках виставки Завод спецтехніки Техкомплект представив 5-кубовий автопаливозаправник на базі GAZON Next. Ця модель призначена для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/куб. м, а також заправки транспортних засобів через лічильник. Дана модель користується незмінним попитом серед автодорожників, аграріїв, будівельників, енергетиків.

Нагадаємо, в рамках виставки «КомунТех-2019» Завод спецтехніки Техкомплект представив бензовоз-паливозарпавник на базі МАЗ-5340.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: