Субота, 21 вересня 2019 20:46

Оновлений фургон Mercedes Citan створять спільно з Renault-Nissan

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, модель, зокрема, матиме електричну версію.

Актуальний Mercedes-Benz Citan, який німці продають на деяких ринках, являє собою перелицьовану версію Renault Kangoo, що пережила певний макіяж. Вона, в свою чергу, має чимало спільного з вкрай бюджетними моделями румунської марки Dacia. Однак, всі перераховані вище обставини Штутгарт, схоже, не бентежать, оскільки, на відміну від X-класу, проект Citan все ж отримає продовження.

І, як і раніше, преміальний «каблучок» Mercedes-Benz буде технічним близнюком Renault Kangoo – моделі нового покоління, яка вже знаходиться в розробці. З огляду на те, що французи анонсували повністю електричну модифікацію свого варіанту, можна припустити, що і у Mercedes з’явиться в модельній лінійці ще один електромобіль.

«Новий Citan буде всебічно опрацьований, щоб в ньому можна було з першого погляду впізнати Mercedes-Benz. Ми забезпечимо в зовнішності наступника нашого компактного фургона максимальну ідентичність бренду», – заявив глава підрозділу Mercedes-Benz Vans Маркус Брайтшвердт.

Цікаво, що інший проект марки, реалізований разом з альянсом Renault-Nissan, не «вистрілив» так, як розраховували в Штутгарті. Керівництво компанії всерйоз подумує про те, щоб зняти Mercedes-Benz X-класу – пікап, побудований на базі Nissan Navara – з виробництва та позбавити його шансу на продовження.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: