Середа, 31 липня 2019 19:25

Kia займеться виробництвом пікапів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, через кілька років Kia може почати продажі повноцінного пікапа з дизелем і повним приводом.

Плановані конкуренти майбутньої новинки – добре всім відомі пікапи від Ford і Toyota. Деміен Мередіт, операційний директор австралійського підрозділу Kia, заявив місцевій пресі, що робота над пікапом вже стартувала. За його словами, новинка повинна з’явитися на ринку у 2022 або 2023 роках, причому приблизно в цей же час свій варіант пікап випустить і Hyundai.

І південнокорейський пікап не стане продовженням гучного проекту Hyundai Santa Cruz, хоча і з цього приводу корейці заявляли, що «пікап для активного способу життя» може отримати зелене світло. Схоже, мова йде про будівництво утилітарної моделі, якій запропонують кабіну з двома або чотирма дверима, повний привід і вибір між бензиновим і дизельним моторами.

Чи буде новинка продаватися де-небудь крім Австралії, поки не уточнюється. Якщо в Kia вирішать зробити пікап глобальною моделлю, його чекає сувора конкуренція з визнаними класиками жанру – наприклад, Chevrolet Colorado, Ford Ranger, Jeep Gladiator, Mitsubishi L200 і Toyota Hilux.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: